Prin urmare, consumați avocado în mod regulat

Prin urmare, consumați avocado în mod regulat
adaugat

Adaugat la Apr. 23

O ceașcă de avocado conține aproximativ 118 mg de acid folic, ceea ce reprezintă aproximativ o treime din necesitățile zilnice ale unei persoane adulte. Persoanele care în corpul lor nu au suficientă cantitate din această vitamină, sunt mai predispuse la depresie, iar antidepresivele nu au același efect asupra lor. Această vitamină joacă un rol deosebit de important în corpul femeilor însărcinate și al celor care se pregătesc să fie gravide.
Prin urmare, consumați avocado în mod regulat
Avocado este foarte sănătos, plin de vitamine, de minerale și grăsimi esențiale pentru organism. Iată câteva motive importante pentru care merită să-l consumați!
Deoarece conține în mare proporție luteină și zeaxantină, el joacă, de asemenea, un rol important în protejarea integrității vederii. Pentru persoanele care consumă mai mult din acești doi antioxidanți, există o șansă mai mică de degenerare maculară, care este una dintre cauzele principale ale deteriorării vederii la bătrâni. Se regăsesc în părțile cele mai închise la culoare ale fructului, care sunt cel mai aproape de sămânță.

Mâncărurile preparate din avocado - cum ar fi, de exemplu, guacamole, foarte popular în Mexic - au un conținut ridicat de fibre, care ajută la digestie și, de asemenea, oferă un sentiment de saturație pentru o perioadă mai lungă de timp, când ne raportăm la pierderea din greutate. Și nu numai că vă ajută să pierdeți din greutate, dar consumul de avocado chiar vă poate da energie. De asemenea, conține mai multe tipuri de vitamine B, cum ar fi tiamina (B1), riboflavina (B2) și niacină (B3), care ajută la transformarea în organism a alimentelor în energie. Niacina ameliorează, de asemenea, inflamația și protejează arterele. Cercetările au demonstrat, de asemenea, că avocado-ul consumat cu regularitate ajută la scăderea colesterolului și a tensiunii arteriale.