Informatii utile

Ce găsiți pe site-ul nostru?

Vânzare
În funcție de nevoile dvs. de căutare puteți alege din categoria principală Bebe / Mama și Copilul. (ambele semne vor apărea aici)
În ambele cazuri, subcategoriile detaliate vă vor ajuta să găsiți produsul potrivit pentru copilul dvs. de la 0 ani până la adolescență, fie că este vorba despre haine, jucării, mobilier sau orice alt produs.
Prețul pentru 1 anunț: GRATUIT pentru 30 de zile. Detaliile anunțului dvs. pot fi modificate în această perioadă (preț, imagine, text).

Schimbare
În această categorie vânzătorul și cumpărătorul își pot schimba după placul lor jucăriile pentru copii pe care vor să le vândă/cumpere.
Prețul pentru anunț: GRATUIT pentru 30 de zile. Detaliile anunțului dvs. pot fi modificate în această perioadă (preț, imagine, text).

Dăruire
Puteți promova și oferi produse gratuite, adică puteți găsi cadouri interesante în acest subpunct al meniului.
Prețul anunțului: Gratuit timp de 30 de zile. Detaliile anunțului dvs. pot fi modificate în această perioadă (preț, imagine, text).

Servicii pentru copii
În acest punct al meniului veți găsi toate serviciile care pot fi importante pentru copii, de la mici la mari: fie că este vorba de babysitter, profesor de muzică, antrenor, pediatru etc. Aici puteți să efectuați și publicitate pentru programe sau evenimente pentru copii, cum ar fi tabere școlare, diverse cursuri etc.
Prețul anunțului: GRATUIT pentru 30 de zile. Detaliile anunțului dvs. pot fi modificate în această perioadă (preț, imagine, text).

Animale de companie
Visul fiecărui copil este un animal de companie -  aici îl puteți găsi. El pot fi oferit și ca dar.
Preț de anunț: GRATUIT pentru 30 de zile. Detaliile anunțului dvs. pot fi modificate în această perioadă (preț, imagine, text).

Piața de vechituri
Acesta este un lucru extraordinar pe pagina noastră: o piață tematică ce se organizează doar o dată pe lună - durează doar câteva zile, dar puteți obține câteva lucruri bune aici. În funcție de anotimpuri, de sezon și de sărbători promovăm întotdeauna un anumit grup de articole. Astfel puteți face publicitate pentru acestea și puteți să efectuați căutări pe această piață.
Făcând click pe acest buton de meniu, veți fi întotdeauna informat despre data și tematica următoarei piețe de vechituri.
Anunțurile care nu se încadrează în tematica promovată - vor fi inactivate.În cazul acesta pot fi adăugate în alte categorii, cele corespunzatoare pentru produsul dorit.


Sfaturi și trucuri
În această categorie vrem să oferim idei și sfaturi practice pentru părinții uneori încurcați și dezorientați.